Webdesign Heuvelland

perfect solutions

Algemene voorwaarden

 • Webdesign Heuvelland is niet verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid van de inhoud van de in opdracht van derden samengestelde Web pagina's.
 • De meningen en opinies die op de door Webdesign Heuvelland samengestelde Web pagina's worden uitgedrukt zijn niet de meningen en opinies van Webdesign Heuvelland.
 • Webdesign Heuvelland kan uitsluitend schriftelijke opdrachten accepteren. Met een opdracht kan slechts begonnen worden als met de schriftelijke opdracht een aanbetaling van 10% van de overeengekomen opdrachtprijs (met een minimum van € 50,00), is gedaan. Deze aanbetaling kan niet worden terug betaald na aanvang van werk aan de opdracht.
 • Alle betalingen moeten zijn gericht aan: Webdesign Heuvelland, Wilhelminastraat 65 te 6285 AT Epen, gemeente Gulpen Wittem, Rabobank Heuvelland, t.n.v. Webdesign Heuvelland, rekeningnummer NL18RABO0117800023. e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , www.webdesignheuvelland.nl
  Webdesign Heuvelland kan betaling in euro's aanvaarden. Betaling in andere valuta kan alleen plaatsvinden na overleg.
 • Webdesign Heuvelland zal samengestelde Web pagina's bij de meest populaire 'Search Engines' inschrijven, maar daar Webdesign Heuvelland geen invloed heeft op de ranglijst van deze Search Engines, is Webdesign Heuvelland niet verantwoordelijk voor de uiteindelijke 'plaats' in de ranglijst van de ingeschreven Web pagina of de uiteindelijke opname van de Web pagina door de Search Engine.
 • Webdesign Heuvelland neemt aan dat de opdrachtgever Copyright heeft op alle Logo's, foto's, grafische voorstellingen en teksten die de opdrachtgever aan Webdesign Heuvelland verstrekt voor opname in de Web pagina, of dat de opdrachtgever toestemming heeft ontvangen van de copyright houder voor opname van deze elementen in een Web pagina.
 • Alle opdrachten en overeenkomsten tussen Webdesign Heuvelland en opdrachtgevers zijn onderworpen aan de Nederlandse wetgeving.
  Webdesign Heuvelland registreert de domeinnaam uit administratief oogpunt. De klant is echter eigenaar van de domeinnaam.
  Opzegging van het jaarcontract dient 3 maanden voor afloop, van voormeld contract, schriftelijk aangetekend te worden opgezegd. Bij geen opzegbericht wordt het jaarcontract (12 maanden) stilzwijgend verlengd.
 • Webdesign Heuvelland handelt namens de opdrachtgever alle administratieve handelingen betreffende de domeinnaam. Webdesign Heuvelland registreert/verhuist of zegt op de naam voor de opdrachtgever en tekent namens de opdrachtgever.
 • Webdesign Heuvelland is geen juridische partij en niet aansprakelijk voor geschillen van welke aard dan ook.